3-5 tetor 2018

Avokati i Popullit i DHSK-së, gjykatësi Pietro Spera, kreu një vizitë në Kosovë gjatë së cilës u takua me Avokatin e Popullit të Kosovës dhe me përfaqësues të OJQ-ve. Ai dha intervista për KTV-në dhe për Zërin e Amerikës.