Adresa ku mund të na vizitoni është: Raamweg 47, 2596 HN, Hagë, Holandë


Pёr pyetje tё mediave lidhur me Dhomat e Specializuara kontaktoni znj. Angela Griep, Shefe e Njësisë për Informim dhe Komunikim me Publikun në mediaKSC@scp-ks.org, numri i telefonit: +31 (06) 249 21 036


Pёr pyetje tё mediave lidhur me Zyrën e Prokurorit të Specializuar, ju lutemi kontaktoni Christopher Bennett në spokespersonSPO@scp-ks.org ose në +31 (0)634 101 350


Përdoreni këtë formular të sigurt nëpërmjet kësaj lidhjeje që të kontaktoni me një hetues ose prokuror për t’i dhënë informacione ose për të kërkuar një bisedë.


Pёr pyetje lidhur me punёsimin/vende tё lira pune, kontaktoni: recruitment@scp-ks.org


Pёr vizita grupore/studentore, mund të kontaktoni njësinë për informim dhe komunikim me publikun në mediaKSC@scp-ks.org, ose me telefon në +31 (0)6 249 21 036.


Për njoftime dhe pyetje në lidhje me sigurinë e teknologjisë së informacionit, ju lutemi kontaktoni: InfoSec@scp-ks .org 


Për pyetje lidhur me mbrojtjen e të dhënave personale, ju lutemi kontaktoni Zyrtarin për Mbrojtjen e të Dhënave: dataprotection@scp-ks.org


Për informacion mbi prokurimin, vizitoni faqen Prokurimet.