Gjykatësit Kai Ambos, I cili është në Regjistrin e Gjykatësve Ndërkombëtarë, iu dha një çmim i njohur nga shteti federal i Saksonisë së Ulët (Niedersachsen) i Gjermanisë, për kontributin e tij shkencor në drejtësinë ndërkombëtare dhe penale si profesor në Universitetin e Gëtingenit (Göttingen).

Kryetare Ekaterina Trendafilova e përgëzoi Gjykatësin Ambos për këtë vlerësim më se të merituar, për kontributet e tij në lëmin e drejtësisë penale ndërkombëtare. 
 

Burimi: 
Dhomat e specializuara