Sot, gjykatësit e Dhomave të Specializuara të Kosovës mbajtën Plenaren e nëntë. Gjatë Plenares, gjykatësit u informuan nga Kryetarja mbi aspekte institucionale aktuale, dëgjuan prezantime nga Prokurorja e Specializuar, nga Kryetari i Komisionit Ekzekutiv të Organit Përfaqësues të Pavarur të Mbrojtësve të Specializuar dhe nga Administratorja.

Gjithashtu, gjykatësit dëgjuan prezantime nga ekspertë të jashtëm për tema në lidhje me drejtësinë penale ndërkombëtare.

 

 

Burimi: 
Dhomat e specializuara