Fjala hyrëse e Presidentes Trendafilova në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit, më 27 janar 2020.

 

 

 


 

Prezentimet e Kryetares dhe të Administratores në sesionin informativ me shoqërinë civile në Prishtinë, 23 nëntor 2017.

 

 


 

Intervistat e Kryetares Trendafilova për BIRN (korrik 2017) dhe për KTV (nëntor 2017) 

 


Deklarata e Kryetares Trendafilova, 28 qershor 2017