Më 24 prill 2020, Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) u paraqiti Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) një aktakuzë me dhjetë pika për shqyrtim prej Gjykatës, ku Hashim...

Pas njoftimit të tij për nisjen e procedimeve penale në shkurt 2020, Prokurori i Specializuar e njoftoi sërish Kryetaren e Dhomave të Specializuara të Kosovës, të enjten, më 23...

Prokurori i Specializuar ka njoftuar Kryetaren e Dhomave të Specializuara të Kosovës se ka ndërmend të fillojë procedime penale para Dhomave të Specializuara dhe ka bërë kërkesë...

Alex Whiting i bashkohet Zyrës së Prokurorit të Specializuar si Shef i Hetimeve/ Grupit Hetimor.

Z. Whiting, i moshës 54 vjeçare, është një prokuror me...

28 nën 2018

Sot, Dhomat e Specializuara të Kosovës nxjerrin faqen e re në Internet. Në një kohë që adresa në Internet mbetet e pandryshuar (www.scp-ks.org...

Prokurori i Specializuar Xhek Smith po e viziton Kosovën për herë të parë për takime me zyrtarë ndërkombëtarë dhe kosovarë.

Gjatë vizitës, ndër të...

Sot Prokurori i Specializuar Xhek Smith (Jack Smith) nënshkroi deklaratën solemne se do t’i ushtrojë funksionet e tij në mënyrë të pavarur, të paanshme, dhe të ndërgjegjshme....

Z. Pietro Spera me shtetësi italiane, u emërua Avokat i Popullit i Dhomave të Specializuara dhe Zyrës së Prokurorit të Specializuar. Z. Spera ka thuajse 30 vjet përvojë pune ligjore si gjykatës,...

Sot, me 11 maj, Dhomat e Specializuara të Kosovës kanë shtuar në Lista emrat e mbrojtësve, krahas mbrojtësve që ishin pranuar më parë. Regjistrimi në këto Lista bën që këta...

Në lidhje me emërimin sot të z. Xhek Smith (Jack Smith) në postin e Prokurorit të Specializuar në përputhje me Ligjin për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të...

Faqet