Në lidhje me emërimin sot të z. Xhek Smith (Jack Smith) në postin e Prokurorit të Specializuar në përputhje me Ligjin për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të...

Xhek Smith, prokuror amerikan me përvojë në hetime politike të rangut të lartë dhe hetime penale ndërkombëtare, u emërua Prokuror i Specializuar pas një procesi përzgjedhës të organizuar nga...

Kwai Hong Ip zëvendëson David Schwendimanin si Prokuror i Specializuar në Detyrë në Zyrën e Prokurorit të Specializuar (ZPS) nga mesnata e datës 31 mars 2018....

Prokurori i Specializuar David Schwendiman dha një deklaratë sot...

Faqet