Subscribe to Live update from the Court
E.g., 30/11/2022
E.g., 30/11/2022
E enjte 24 Nëntor, 2022 14:30

Informimi javor i DHSK-së për median më 24 nëntor 2022: transkripti

Transkripti i informimit të sotëm javor të DHSK-së për median ndodhet këtu.


Michael Doyle, zëdhënës i DHSK-së

Arkivi i të gjitha informimeve të mëparshme është i disponueshëm në këtë faqe ndërsa video incizimet mund të gjenden në kanalin tonë në Youtube

E mërkurë 23 Nëntor, 2022 17:00

Informimi javor i DHSK-së për median më 24 nëntor

Të enjten, më 24 nëntor në orën 14:30, do të mbahet informimi javor i radhës i DHSK-së për median. Gjatë këtij informimi, zëdhënësit e DHSK-së do të japin një informacion të përditësuar mbi zhvillimet e fundit lidhur me procedurat gjyqësore dhe veprimtaritë e tjera publike të gjykatës. Gazetarët do të kenë mundësinë të bëjnë pyetje. Për të marrë pjesë, për çdo informim javor nevojitet regjistrimi paraprak. Ju lutemi dërgoni një mesazh elektronik me emrin dhe mbiemrin tuaj si dhe emërtimin e medias në [email protected]. Afati i fundit për regjistrimin paraprak është çdo të enjte deri në ora 12:00. Detajet e platformës Zoom do të ju dërgohen pas regjistrimit paraprak. Regjistrimet e informacioneve të ofruara gjatë informimeve javore do të vihen në dispozicion në kanalin Youtube të DHSK-së. 

E enjte 17 Nëntor, 2022 14:30

Informimi javor i DHSK-së për median më 17 nëntor 2022: transkripti

Transkripti i informimit të sotëm javor të DHSK-së për median ndodhet këtu.


Angela Griep, zëdhënëse e DHSK-së

Arkivi i të gjitha informimeve të mëparshme është i disponueshëm në këtë faqe ndërsa video incizimet mund të gjenden në kanalin tonë në Youtube

E mërkurë 16 Nëntor, 2022 15:45

Informimi javor i DHSK-së për median më 17 nëntor

Të enjten, më 17 nëntor në orën 14:30, do të mbahet informimi javor i radhës i DHSK-së për median. Gjatë këtij informimi, zëdhënësit e DHSK-së do të japin një informacion të përditësuar mbi zhvillimet e fundit lidhur me procedurat gjyqësore dhe veprimtaritë e tjera publike të gjykatës. Gazetarët do të kenë mundësinë të bëjnë pyetje. Për të marrë pjesë, për çdo informim javor nevojitet regjistrimi paraprak. Ju lutemi dërgoni një mesazh elektronik me emrin dhe mbiemrin tuaj si dhe emërtimin e medias në [email protected]. Afati i fundit për regjistrimin paraprak është çdo të enjte deri në ora 12:00. Detajet e platformës Zoom do të ju dërgohen pas regjistrimit paraprak. Regjistrimet e informacioneve të ofruara gjatë informimeve javore do të vihen në dispozicion në kanalin Youtube të DHSK-së. 

E enjte 10 Nëntor, 2022 14:30

Informimi javor i DHSK-së për median më 10 nëntor 2022: transkripti

Transkripti i informimit të sotëm javor të DHSK-së për median ndodhet këtu.


Angela Griep, zëdhënëse e DHSK-së

Arkivi i të gjitha informimeve të mëparshme është i disponueshëm në këtë faqe ndërsa video incizimet mund të gjenden në kanalin tonë në Youtube

E mërkurë 9 Nëntor, 2022 16:00

Informimi javor i DHSK-së për median më 10 nëntor

Të enjten, më 10 nëntor në orën 14:30, do të mbahet informimi javor i radhës i DHSK-së për median. Gjatë këtij informimi, zëdhënësit e DHSK-së do të japin një informacion të përditësuar mbi zhvillimet e fundit lidhur me procedurat gjyqësore dhe veprimtaritë e tjera publike të gjykatës. Gazetarët do të kenë mundësinë të bëjnë pyetje. Për të marrë pjesë, për çdo informim javor nevojitet regjistrimi paraprak. Ju lutemi dërgoni një mesazh elektronik me emrin dhe mbiemrin tuaj si dhe emërtimin e medias në [email protected]. Afati i fundit për regjistrimin paraprak është çdo të enjte deri në ora 12:00. Detajet e platformës Zoom do të ju dërgohen pas regjistrimit paraprak. Regjistrimet e informacioneve të ofruara gjatë informimeve javore do të vihen në dispozicion në kanalin Youtube të DHSK-së. 

E mërkurë 9 Nëntor, 2022 15:00

Dosja paraprake e Hashim Thaçit është në dispozicion

Sipas urdhrit të mëhershëm të Gjykatësit të Procedurës Paraprake, Hashim Thaçi e dorëzoi dosjen e tij paraprake, versioni i redaktuar publik i së cilës është i disponueshëm në dokumentet publike të gjykatës.

E hënë 7 Nëntor, 2022 18:30

Gucati dhe Haradinaj: përcaktohet orari për seancën e apelit

Paneli i Gjykatës së Apelit në çështjen Gucati dhe Haradinaj përcaktoi orarin për seancën e apelit, më 1 dhe 2 dhjetor, sipas të cilit, më 1 dhjetor gjykata do të mbaj seancë nga ora 13:30 deri në orën 17:10, ndërsa më 2 dhjetor, nga ora 09:30 deri në orën 13:05. Rendin e plotë të ditës mund t’a gjeni në parashtrim.

E premte 4 Nëntor, 2022 18:00

Thaçi dhe te tjerët: Përfundon konferenca e 15-të për ecurinë e çështjes/kalimi i dosjes së çështjes tek trupi gjykues deri në fund të vitit

Gjatë konferencës së sotme për ecurinë e çështjes në çështjen Thaçi dhe të tjerët, Gjykatësi i Procedurës Paraprake, Nikola Giju, konfirmoi se ka ndërmend t’ia kalojë dosjen e kësaj çështjeje trupit gjykues deri në fund të këtij viti. Gjykatësi i Procedurës Paraprake tha gjithashtu se, sipas të gjitha gjasave, kjo ishte konferenca e fundit për ecurinë e çështjes në këtë çështje, përveç nëse paraqitet nevoja ndryshe.

E enjte 3 Nëntor, 2022 14:30

Informimi javor i DHSK-së për median më 3 nëntor 2022: transkripti

Transkripti i informimit të sotëm javor të DHSK-së për median ndodhet këtu.


Michael Doyle, zëdhënës i DHSK-së

Arkivi i të gjitha informimeve të mëparshme është i disponueshëm në këtë faqe ndërsa video incizimet mund të gjenden në kanalin tonë në Youtube