Subscribe to Live update from the Court
E.g., 29/11/2021
E.g., 29/11/2021
E mërkurë 17 Nëntor, 2021 18:15

Përfundon gjykimi ndaj Mustafës për ditën e sotme

Gjykimi do të vazhdojë nesër në orën 09:30.

E mërkurë 17 Nëntor, 2021 15:45

Gjykimi ndaj Gucatit dhe Haradinajt: konfirmohet kalendari i seancave gjyqësore për muajin dhjetor

Siç është njoftuar në kalendarin e gjykatës, konferenca përgatitore për Mbrojtjen në gjykimin ndaj Gucatit dhe Haradinajt është caktuar për 2-3 dhjetor ndërsa 6 dhjetori është data provizore për nisjen e paraqitjes së provave prej Mbrojtjes.

E mërkurë 17 Nëntor, 2021 14:00

Gjykimi ndaj Mustafës: dëshmitari i radhës i ZPS-së

Dëshmitari i shtatë i ZPS-së W04676 në gjykimin ndaj Mustafës fillon dëshminë e tij.

E mërkurë 17 Nëntor, 2021 13:00

Seanca ndaj Mustafës do të fillojë në orën 13:00

Seanca e sotme ndaj Mustafës do të fillojë në orën 13:00 (ndërsa transmetimi i drejtpërdrejt në orën 13:45).

E mërkurë 17 Nëntor, 2021 09:30

Seanca e sotme ndaj Mustafës do të fillojë më vonë seç ishte paraparë

Për arsye teknike seanca e sotme ndaj Mustafës do të fillojë më vonë. Ne do t’ju informojmë, sapo të jemi në dijeni, për kohën e fillimit të seancës.

E martë 16 Nëntor, 2021 17:15

Çështja Shala: dorëzohet aktakuza e korrigjuar

Bazuar në vendimin e gjykatësit të procedurës paraprake, të datës 18 tetor 2021, Zyra e Prokurorit të Specializuar e dorëzoi sot versionin e redaktuar publik të aktakuzës së korrigjuar në çështjen Shala. Aktakuza e korrigjuar ndodhet këtu.

E enjte 11 Nëntor, 2021 16:15

Përfundon gjykimi ndaj Mustafës për këtë javë

Gjykimi kundër Salih Mustafës përfundoi për këtë javë ndërsa seanca e caktuar për nesër anulohet. Gjykimi do të vazhdojë të mërkurën, më 17 nëntor në orën 09:30.

E enjte 11 Nëntor, 2021 10:30

Gjykimi ndaj Mustafës: dëshmitari W04669 vazhdon dëshminë e tij

Dëshmitari i gjashtë i ZPS-së W04669 në gjykimin ndaj Mustafës vazhdon dëshminë e tij. Ai është duke u marrë në pyetje nga përfaqësuesja e viktimave.

E mërkurë 10 Nëntor, 2021 17:15

ZPS-ja e mbylli çështjen e vet kundër Gucatit dhe Haradinajt

Sot, më 10 nëntor, Zyra e Prokurorit të Specializuar e mbylli çështjen e vet kundër Gucatit dhe Haradinajt. Njoftimi ndodhet këtu.

E mërkurë 10 Nëntor, 2021 13:00

Gucati dhe Haradinaj: 6 dhjetori, data provizore për nisjen e paraqitjes së provave prej Mbrojtjes

Sot, Trupi Gjykues në çështjen gjyqësore Gucati dhe Haradinaj caktoi 6 dhjetorin si datë provizore për nisjen e paraqitjes së provave prej Mbrojtjes, paraprirë prej konferencës përgatitore për Mbrojtjen më 2-3 dhjetor. Gjithashtu, ZPS-së iu kërkua të paraqesë njoftim zyrtar mbi mbylljen e çështjes së vet deri më 10 nëntor, kurse pritet që Mbrojtja të dorëzojë mocionet e veta për rrëzimin e ndonjë prej akuzave ose të gjitha akuzave në bazë të rregullës 130,  brenda datës 17 nëntor. Urdhri mund të lexohet në dokumentacionin gjyqësor publik të DHSK-së.