Për çdo pyetje e informacion lidhur me median, ju lutemi të kontaktoni Christopher Bennett, Zëdhënësin e ZPS-së, në adresën e emailit: [email protected] ose në numrin e telefonit +31 (0)634 101 350.

Prokurorja e Specializuar Kimbërli Uest (Kimberly West) mirëpriti aktgjykimin e sotëm në apelin e Salih Mustafës që la në fuqi vendimin e shkallës së parë por modifikoi dënimin...

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) arrestoi në Kosovë Haxhi SHALËN në bazë të një fletarrestimi dhe urdhri për transferim të lëshuar nga Gjykatësi i Procedurës Paraprake të...

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) kërkoi një sërë masash që kufizojnë kontaktet dhe komunikimet e tre prej të akuzuarve në Qendrën e Paraburgimit të Dhomave të...

03 nën 2023

Isni KILAJ është arrestuar në Kosovë nga Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) sipas një urdhri arrestimi të lëshuar nga Prokurorja e Specializuar.

...

02 nën 2023

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) po kryen operacione në vazhdimësi në Kosovë në një proces hetimor që përqendrohet në vepra penale kundër administrimit të drejtësisë....

Prokurorja e Specializuar Kimbërli Uest (Kimberly West) nënshkroi sot një deklaratë solemne se ajo do t’i ushtrojë funksionet e saj në mënyrë të pavarur, të paanshme dhe me...

Faqet