Për çdo pyetje e informacion lidhur me median, ju lutemi të kontaktoni Christopher Bennett, Zëdhënësin e ZPS-së, në adresën e emailit: [email protected] ose në numrin e telefonit +31 (0)634 101 350.

Xhek Smith, prokuror amerikan me përvojë në hetime politike të rangut të lartë dhe hetime penale ndërkombëtare, u emërua Prokuror i Specializuar pas një procesi përzgjedhës të organizuar nga...

Kwai Hong Ip zëvendëson David Schwendimanin si Prokuror i Specializuar në Detyrë në Zyrën e Prokurorit të Specializuar (ZPS) nga mesnata e datës 31 mars 2018....

22 mar 2018

Në fjalën e tij të fundit publike si Prokuror i Specializuar që përfshiu një spektër të gjerë temash, z. David Schwendiman foli për zanafillën e Zyrës së Prokurorit të Specializuar

Prokurori i Specializuar David Schwendiman dha një deklaratë sot...

11 nën 2016

Z. David Schwendiman, i cili u emërua tashmë si Kryeprokuror i Zyrës së sapoformuar të Prokurorit të Specializuar, vizitoi Beograd, ku ai u takua me përfaqësues të lartë të qeverisë së Serbisë...

07 nën 2016

Z. David Schwendiman, i cili u emërua tashmë si Kryeprokuror i Zyrës së sapoformuar të Prokurorit të Specializuar, është në vizitë në Prishtinë, ku ai po takohet me përfaqësues të lartë të qeverisë së Kosovës...

Faqet