24 qer 2020

Sot, e mërkurë, 24 qershor 2020, Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) kanë shtuar emra të rinj në Listat e Mbrojtësve.  Juristët që e kanë emrin në listë mund të zgjidhen...

18 qer 2020

Në përputhje me masat e shëndetit publik për virusin Covid-19, Dhomat e Specializuara të Kosovës kanë kënaqësinë të njoftojnë se programi për vizitorë do të vijojë përmes...

04 qer 2020

Përfaqësues të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) patën sot një takim në Internet me studentët e juridikut nga kolegji UBT në Prishtinë, i organizuar në bashkëpunim me...

02 qer 2020

Më 26 maj 2020, Dhoma e Specializuar e Gjykatës Kushtetuese (DHSGJK) nxori vendimin sipas të cilit 30 ndryshimet në Rregulloren e Procedurës dhe të Provave (Rregullorja), që...

15 maj 2020

Sot, ekipi i programit për komunikim dhe ndërgjegjësim i Dhomave të Specializuara të Kosovës në bashkëpunim me Fondin për të Drejtën Humanitare Kosovë zhvilluan një tryezë të...

01 maj 2020

Më 29 dhe 30 prill 2020, u mbajt Plenarja e Pestë e gjykatësve të Dhomave të Specializuara të Kosovës. Plenarja e cila zakonisht mbahet në Hagë me praninë fizike të gjykatësve,...

09 pri 2020

Më 8 prill, ekipi i Programit për Komunikim dhe Ndërgjegjësim i Dhomave të Specializuara të Kosovës mori pjesë në një ligjëratë dhe diskutim me videokonferencë me nxënës të...

23 mar 2020

Në emër të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), Administratorja Fidelma Donlon ka nënshkruar një marrëveshje me Departamentin Federal Zviceran të Punëve të Jashtme (FDFA...

20 mar 2020

Më 19 mars 2020, gjykatësi Kith Reinër i dorëzoi Kryetares Ekaterina Trendafilova dorëheqjen e tij si gjykatës i Regjistrit të Gjykatësve Ndërkombëtarë të Dhomave të...

10 mar 2020

Më 6 mars 2020, gjykatësi Andres Parmas i dorëzoi Kryetares Ekaterina Trendafilova dorëheqjen e tij nga Regjistri i Gjykatësve Ndërkombëtarë të Dhomave të Specializuara të...

Faqet