23 mar 2020

Në emër të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), Administratorja Fidelma Donlon ka nënshkruar një marrëveshje me Departamentin Federal Zviceran të Punëve të Jashtme (FDFA...

20 mar 2020

Më 19 mars 2020, gjykatësi Kith Reinër i dorëzoi Kryetares Ekaterina Trendafilova dorëheqjen e tij si gjykatës i Regjistrit të Gjykatësve Ndërkombëtarë të Dhomave të...

10 mar 2020

Më 6 mars 2020, gjykatësi Andres Parmas i dorëzoi Kryetares Ekaterina Trendafilova dorëheqjen e tij nga Regjistri i Gjykatësve Ndërkombëtarë të Dhomave të Specializuara të...

24 shk 2020

Sot, e hënë, 24 shkurt 2020, Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) kanë shtuar emra të rinj në Listat e Mbrojtësve.  Juristët që e kanë emrin në listë mund të zgjidhen për të përfaqësuar të...

23 jan 2020

Drejtori i Përgjithshëm për Çështjet Shumëpalëshe në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Belgjikës, z. Aksel Kenes, dhe Përfaqësuesi i Përhershëm i Belgjikës në institucionet...

14 jan 2020

Më 9 janar 2020, gjykatës Andres Parmas u emërua Prokuror i Përgjithshëm i Republikës së Estonisë për një mandat pesëvjeçar. Gjykatësi Parmas do ta marrë detyrën më 3 shkurt...

20 dhj 2019

Shërbimi i Jashtëm i Bashkimit Evropian ka nxjerrë ftesë për propozime të kandidaturave për Regjistrin e Gjykatësve Ndërkombëtarë të Dhomave të Specializuara të Kosovës. Shtetet...

09 dhj 2019

Më 4 dhjetor 2019, avokatët nga lista e mbrojtëseve që plotësojnë kushtet për përfaqësimin e personave në procedura para Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) miratuan...

04 dhj 2019

Sot, anëtarë të komisionit parlamentar gjerman për të Drejtat e Njeriut dhe Ndihmën Humanitare vizituan Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar të Kosovës...

03 dhj 2019

Më 2 dhjetor, Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) pritën në ndërtesën e re të gjykatës në Hagë një grup gazetarësh nga Ballkani...

Faqet