20 maj 2021

Më 19 maj, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), gjykatëse Ekaterina Trendafilova dhe Administratorja e DHSK-së, Dr. Fidelma Donlon biseduan me një grup...

22 pri 2021

Kryetares Ekaterina Trendafilova iu akordua çmimi prestigjioz ‘Medalje e Nderit’ nga Presidenti i Republikës së Bullgarisë me rastin e ditës së Kushtetutës së Bullgarisë (16...

19 mar 2021

Më 19 mars 2021, gjykatësit e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) mbajtën takim nga distanca për Plenaren e Gjashtë. Gjatë Plenares, Kryetarja i informoi gjykatësit për...

14 dhj 2020

Më 15 dhjetor 2020, në orën 15:00, në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës (“DHSK") në Hagë do të mbahet paraqitja e parë e Nasim Haradinajt. ...

09 dhj 2020

Më 9 dhjetor 2020, paneli i Dhomës së Gjykatës së Apelit të Dhomave të Specializuara të Kosovës nxori vendimin e vet të parë mbi apelimin...

01 dhj 2020

Gjykatësit Kai Ambos, I cili është në Regjistrin e Gjykatësve Ndërkombëtarë, iu dha një çmim i njohur nga shteti federal i Saksonisë së Ulët (Niedersachsen) i Gjermanisë...

30 nën 2020

Më 30 nëntor 2020, Gjykatësi i Procedurës Paraprake i Dhomave të Specializuara të Kosovës bëri publik vendimin e konfirmimit të aktakuzës kundër Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe...

26 nën 2020

Autoriteti Emërues, ambasadori Lars-Gunnar Wigemark, riemëroi gjykatësen Ekaterina Trendafilova si Kryetare të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) edhe për katër vjet,...

22 sht 2020

Gjatë këtyre javëve të fundit zyra ime ka marrë shumë pyetje nga gazetarët në lidhje me deklarata të  bëra nga Organizata e Veteranëve të Luftës të UÇK-së e cila në një numër...

24 kor 2020

Raporti vjetor i vitit 2019 i Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) së bashku me raportin vjetor të Zyrës së Prokurorit të Specializuara (ZPS), tashmë gjenden në faqen e...

Faqet