04 tet 2019

Sot, më 4 tetor 2019, Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) kanë shtuar emra të rinj në Listat e Mbrojtësve.  Juristët që e kanë emrin në listë mund të zgjidhen për të...

23 sht 2019

Më 22 shtator, Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar të Kosovës morën pjesë në Ditën Ndërkombëtare të Vizitave të Institucioneve dhe çelën dyert për...

08 kor 2019

Më 4 dhe 5 korrik 2019, Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) pritën në selinë e tyre të përhershme në Hagë 15 organizata joqeveritare (OJQ) nga Kosova dhe Serbia, për...

28 qer 2019

Anëtarë të Komitetit  Politik dhe të Sigurisë të Bashkimit Evropian vizituan Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar të Kosovës në Hagë. Kryetarja...

11 qer 2019

11 qershor 2019 – Sot, Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar të Kosovës hynë në mjediset e tyre të reja në adresën Raamweg 47, 2596 HN, në Hagë. Në sajë...

03 qer 2019

Të premten, më 17 maj 2019, Administratorja në koordinim me Kryetaren dhe pas këshillimeve me gjykatësit, miratoi Udhëzuesin e Punës të Zyrës Administrative mbi Dosjet dhe...

13 maj 2019

Sot, më 13 maj, Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) kanë shtuar emra të rinj në Listat e Mbrojtësve.  Juristët që e kanë emrin në listë mund të zgjidhen për të përfaqësuar...

08 mar 2019

Më 7 dhe 8 mars 2019, gjykatësit e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) u mblodhën në Hagë për Plenaren e katërt.

Duke qenë se Rregullorja e...

06 mar 2019

Në lidhje me publikimet e djeshme në disa prej mjeteve të informimit publik lidhur me gjykatësin Vladimir Mikula, e konsideroj të nevojshme të jap deklaratën e mëposhtme:...

05 mar 2019

Më 1 mars 2019, me miratimin e Kryetares, Administratorja e Dhomave të Specializuara nxori ‘Kodin e Etikës Profesionale për Mbrojtësit dhe Prokurorët para Dhomave të...

Faqet