18 shk 2019

Të mërkurën, më 20 shkurt 2019, në orën 12:00, Kryetarja e Dhomës së Specializuar të Gjykatës Kushtetuese të Dhomave të Specializuara të Kosovës do të shpallë Vendimin mbi...

04 shk 2019

Të enjten, më 7 shkurt 2019, në orën 12:00, Kryetarja e Dhomës së Specializuar të Gjykatës Kushtetuese të Dhomave të Specializuara të Kosovës do të shpallë Aktvendimin në lidhje...

28 nën 2018

Nga 19 deri më 22 nëntor 2018, Akademia Ndërkombëtare e Parimeve të Nurembergut në bashkëpunim me Dhomat e Specializuara të Kosovës zhvilluan një seminar mbi “gazetarinë dhe...

01 nën 2018

Sot, më 1 nëntor, Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) kanë shtuar emra të rinj në Listat e Mbrojtësve për përfaqësimin e të dyshuarve, të akuzuarve dhe viktimave, përpos...

16 tet 2018

Gjykatësja Kristinë Van den Vajngart (Christine Van den Wyngaert), anëtare e Regjistrit të Gjykatësve Ndërkombëtarë të Dhomave të Specializuara të Kosovës, u nderua me çmimin “...

05 tet 2018

Sot Avokati i Popullit i Kosovës, z. Hilmi Jashari, mirëpriti në zyrën e tij në Prishtinë Avokatin e Popullit të Dhomave të Specializuara të Kosovës, gjykatësin Pietro Spera, në...

26 sht 2018

Gjykatësit Kai Ambos, gjykatës i Regjistrit të Gjykatësve Ndërkombëtarë të Dhomave të Specializuara të Kosovës, iu akordua Urdhri “Carlos Lemos Simmonds” për vitin 2018 nga...

11 sht 2018

Në lidhje me deklaratën solemne të z. Xhek Smith (Jack Smith) dhe marrjen e detyrës së Prokurorit të Specializuar në ditën e sotme, Kryetarja e Dhomave të Specializuara, gjykatëse  Ekaterina...

Faqet