11 pri 2022

Administratorja Fidelma Donlon ka nënshkruar një marrëveshje për subvencionim me Zvicrën, në emër të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), e cila parashikon që...

01 pri 2022

Kryetarja dhe Administratorja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) pritën sot Ministren e Drejtësisë së Kosovës, znj. Albulena Haxhiu, zëvendëskryetaren e Kuvendit të...

11 mar 2022

Sot, gjykatësit e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) mbajtën takim nga distanca për Plenaren e Shtatë. Gjatë Plenares, Kryetarja i informoi gjykatësit për zhvillimet e...

02 shk 2022

Më 31 janar 2022, Komisionerja për të Drejtat e Njeriut e Këshillit të Evropës, Dunja Mijatovic, kreu një vizitë në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) dhe në Zyrën e...

24 jan 2022

Më 20 janar, 2022, Kryetare Ekaterina Trendafilova, mbajti fjalën kryesore në hapjen e vitit gjyqësor 2022 që u mbajt në Gjykatën Penale Ndërkombëtare (GJPN). Gjatë kësaj...

21 sht 2021

Kryetarja dhe Administratorja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) mirëpritën sot zëvendësministrin e Drejtësisë të Kosovës, z. Blerim Sallahu, dhe delegacionin e tij në...

20 sht 2021

Më 17 shtator 2021, Prokurori i Gjykatës Penale Ndërkombëtare (GJPN), z. Karim A.A.Khan emëroi gjykatësen Kristinë van den Vijngart (Christine van den Wyngaert) si një ndër këshilltarët e tij të...

09 sht 2021

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), gjykatëse Ekaterina Trendafilova dhe Administratorja dr. Fidelma Donlon, pas takimeve të tyre me shoqërinë civile, u...

16 kor 2021

Më 15 korrik 2021, Kryetare Ekaterina Trendafilova caktoi gjykatësit Çarls Smith III, Kristof Barte, Genël Metro dhe Fergal Gejnor (rezervë) në Trupin Gjykues II. Ky caktim u bë...

24 qer 2021

Më 23 qershor, Administratorja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), dr. Fidelma Donlon, dhe Prokurori i Specializuar, Xhek Smith, patën një takim me pjesëmarrësit në...

Faqet