10 sht 2018

Në kuadër të programit të tyre për komunikim dhe ndërgjegjësim, Dhomat e Specializuara të Kosovës  (DHSK) po punojnë për rritjen e ndërgjegjësimit të të rinjve të Kosovës për...

13 kor 2018

Të mërkurën më 11 korrik, Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) në bashkëpunim me OJQ-në ECMI (Qendra Evropiane për Çështje të Minoriteteve), mbajtën një tryezë të...

10 kor 2018

Sot, Dhomat e Specializuara të Kosovës mbajtën një diskutim rreth tryezës së rrumbullakët me gazetarë, në një veprimtari të organizuar në bashkëpunim me Asociacionin e Mediave...

14 qer 2018

Dhomat e Specializuara të Kosovës dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar kanë botuar raportin e tyre të parë, i cili thekson disa nga momentet kyçe që janë arritur nga prilli i...

08 qer 2018

Më 7 dhe 8 qershor 2018, Dhomat e Specializuara të Kosovës mirëpritën në selinë e tyre në Hagë 15 Organizata Joqeveritare (OJQ) nga Kosova dhe Serbia, pjesëmarrëse në seminarin...

06 qer 2018

Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar vazhdojnë të ndërtojnë kapacitetet e veta njerëzore. Për këtë qëllim, sot doli ftesa aktuale për aplikime...

26 pri 2018

Përfaqësues të Dhomave të Specializuara të Kosovës mbajtën sot një ligjëratë para studentëve të drejtësisë në Universitetin e Prizrenit dhe diskutuan me studentët dhe profesorët...

25 pri 2018

Përfaqësues të Dhomave të Specializuara të Kosovës, përfshirë drejtuesit e Njësisë për Informim dhe Komunikim me Publikun dhe të Zyrës për Pjesëmarrjen e Viktimave, bashkë me...

24 pri 2018

Përfaqësues të Dhomave të Specializuara të Kosovës u takuan sot me përfaqësues të organizatave joqeveritare dhe të shoqërisë civile për një punëtori në Pejë. Takimi u organizua...

22 mar 2018

Në fjalën e tij të fundit publike si Prokuror i Specializuar që përfshiu një spektër të gjerë temash, z. David Schwendiman foli për zanafillën e Zyrës së Prokurorit të Specializuar

Faqet