E.g., 14/06/2024
E.g., 14/06/2024
19 mar 2021

Më 19 mars 2021, gjykatësit e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) mbajtën takim nga distanca për Plenaren e Gjashtë. Gjatë Plenares, Kryetarja i informoi gjykatësit për...

Më 16 mars 2021, autoritetet e Belgjikës arrestuan Pjetër Shalën në zbatim të fletarrestimit dhe aktakuzës së konfirmuar për krime lufte, lëshuar nga Gjykatësi i Procedurës...

14 dhj 2020

Më 15 dhjetor 2020, në orën 15:00, në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës (“DHSK") në Hagë do të mbahet paraqitja e parë e Nasim Haradinajt. ...

Më 11 dhjetor 2020, Gjykatësi i Procedurës Paraprake i Dhomave të Specializuara të Kosovës konfirmoi aktakuzën e parashtruar më 30 tetor 2020...

09 dhj 2020

Më 9 dhjetor 2020, paneli i Dhomës së Gjykatës së Apelit të Dhomave të Specializuara të Kosovës nxori vendimin e vet të parë mbi apelimin...

01 dhj 2020

Gjykatësit Kai Ambos, I cili është në Regjistrin e Gjykatësve Ndërkombëtarë, iu dha një çmim i njohur nga shteti federal i Saksonisë së Ulët (Niedersachsen) i Gjermanisë...

Faqet