E.g., 14/06/2024
E.g., 14/06/2024

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) Ekaterina Trendafilova dhe Administratorja dr. Fidelma Donlon morën pjesë në një veprimtari ndërvepruese të komunikimit...

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) Ekaterina Trendafilova dhe Administratorja dr. Fidelma Donlon iu drejtuan sot shoqërisë civile dhe gazetarëve, iu...

16 kor 2021

Më 15 korrik 2021, Kryetare Ekaterina Trendafilova caktoi gjykatësit Çarls Smith III, Kristof Barte, Genël Metro dhe Fergal Gejnor (rezervë) në Trupin Gjykues II. Ky caktim u bë...

24 qer 2021

Më 23 qershor, Administratorja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), dr. Fidelma Donlon, dhe Prokurori i Specializuar, Xhek Smith, patën një takim me pjesëmarrësit në...

18 qer 2021

Më 18 qershor 2021, trupi gjykues I vendosi që procesi gjyqësor në çështjen Prokurori i Specializuar k. Salih Mustafës, KSC-BC-2020-05, të fillojë të mërkurën, më 15 shtator...

27 maj 2021

Raporti vjetor i Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) për vitin 2020 së bashku me raportin vjetor të Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS) tani janë në dispozicion në...

Faqet