E.g., 27/06/2024
E.g., 27/06/2024
02 shk 2022

Më 31 janar 2022, Komisionerja për të Drejtat e Njeriut e Këshillit të Evropës, Dunja Mijatovic, kreu një vizitë në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) dhe në Zyrën e...

24 jan 2022

Më 20 janar, 2022, Kryetare Ekaterina Trendafilova, mbajti fjalën kryesore në hapjen e vitit gjyqësor 2022 që u mbajt në Gjykatën Penale Ndërkombëtare (GJPN). Gjatë kësaj...

Në fillimin e gjykimit të Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt, që akuzohen për pengim të Zyrës së Prokurorit të Specializuar dhe frikësim e hakmarrje ndaj dëshmitarëve, Prokurori...

21 sht 2021

Kryetarja dhe Administratorja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) mirëpritën sot zëvendësministrin e Drejtësisë të Kosovës, z. Blerim Sallahu, dhe delegacionin e tij në...

21 sht 2021

Gjatë këtyre informimeve, zëdhënësit e DHSK-së do të japin një informacion të përditësuar mbi zhvillimet e fundit lidhur me procedurat gjyqësore dhe veprimtaritë e tjera publike të gjykatës.

20 sht 2021

Më 17 shtator 2021, Prokurori i Gjykatës Penale Ndërkombëtare (GJPN), z. Karim A.A.Khan emëroi gjykatësen Kristinë van den Vijngart (Christine van den Wyngaert) si një ndër këshilltarët e tij të...

Faqet