E.g., 14/06/2024
E.g., 14/06/2024
20 maj 2021

Më 19 maj, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), gjykatëse Ekaterina Trendafilova dhe Administratorja e DHSK-së, Dr. Fidelma Donlon biseduan me një grup...

Më 5 maj 2021, Kryetare Ekaterina Trendafilova caktoi gjykatësit Roland Dekers, Mapi Feld-Folia, Zhilber Biti, dhe Vladimir Mikula (rezervë) në Trupin Gjykues I. Ky caktim u bë...

22 pri 2021

Kryetares Ekaterina Trendafilova iu akordua çmimi prestigjioz ‘Medalje e Nderit’ nga Presidenti i Republikës së Bullgarisë me rastin e ditës së Kushtetutës së Bullgarisë (16...

Më 19 prill 2021, në orën 15:00, në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës (“DHSK”) në Hagë do të mbahet paraqitja e parë e Pjetër Shalës....

Personat të cilët besojnë se kanë pësuar drejtpërsëdrejti dëm prej krimeve të përfshira në një aktakuzë të konfirmuar  para Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), mund të...

Më 16 mars 2021, autoritetet e Belgjikës në bazë të një kërkese për bashkëpunim në zbatimin e fletarrestimit dhe urdhrit për transferim lëshuar nga Dhomat e Specializuara të...

Faqet