E.g., 28/06/2024
E.g., 28/06/2024

Në deklaratën e tij hyrëse në fillim të gjykimit të parë që po zhvillohet në Dhomat e Specializuara, në çështjen gjyqësore kundër Salih Mustafës, Prokurori Xhek Smith i...

14 sht 2021

Është caktuar që gjykimi i parë në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) në çështjen gjyqësore të Salih Mustafës, të nisë më 15 shtator, në orën 9:30, në mjediset e DHSK-së...

09 sht 2021

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), gjykatëse Ekaterina Trendafilova dhe Administratorja dr. Fidelma Donlon, pas takimeve të tyre me shoqërinë civile, u...

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) Ekaterina Trendafilova dhe Administratorja dr. Fidelma Donlon morën pjesë në një veprimtari ndërvepruese të komunikimit...

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) Ekaterina Trendafilova dhe Administratorja dr. Fidelma Donlon iu drejtuan sot shoqërisë civile dhe gazetarëve, iu...

16 kor 2021

Më 15 korrik 2021, Kryetare Ekaterina Trendafilova caktoi gjykatësit Çarls Smith III, Kristof Barte, Genël Metro dhe Fergal Gejnor (rezervë) në Trupin Gjykues II. Ky caktim u bë...

Faqet