E.g., 25/04/2024
E.g., 25/04/2024

Më 12 tetor 2023, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), gjykatëse Ekaterina Trendafilova, vendosi të modifikojë dënimin e z. Hysni Gucati...

Sabit Januzi dhe Ismet Bahtjari u arrestuan dje, më 5 tetor 2023, në Kosovë nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, në bazë të fletarrestimeve, urdhrave për transferim dhe...

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) arrestoi në Kosovë Ismet BAHTJARIN dhe Sabit JANUZIN në bazë të një fletëarrestimi dhe urdhri për transferim të lëshuar nga Gjykatësi i...

Më 31 korrik 2023, autoritetet e Shqipërisë arrestuan z. Dritan Goxhaj në Tiranë. DHSK-ja kërkoi bashkëpunimin dhe ndihmën e autoriteteve shqiptare për arrestimin e z. Goxhaj dhe dorëzimin e tij...

19 kor 2023

Në korrik 2023, Shërbimi i Jashtëm i Bashkimit Evropian nxori ftesë për propozime të kandidaturave për listën rezervë të gjykatësve në Regjistrin e Gjykatësve Ndërkombëtarë të...

22 qer 2023

Raporti Vjetor i Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) i vitit 2022, së bashku me Raportin Vjetor të Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS), tashmë gjendet në faqen e...

Faqet