E.g., 25/04/2024
E.g., 25/04/2024

Sot Trupi Gjykues II i Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) shqiptoi Aktgjykimin në çështjen gjyqësore Prokurori i Specializuar kundër Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt...

09 maj 2022

Trupi Gjykues II i Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) ka caktuar shpalljen e aktgjykimit në çështjen Prokurori i Specializuar kundër Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt,...

11 pri 2022

Administratorja Fidelma Donlon ka nënshkruar një marrëveshje për subvencionim me Zvicrën, në emër të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), e cila parashikon që...

01 pri 2022

Kryetarja dhe Administratorja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) pritën sot Ministren e Drejtësisë së Kosovës, znj. Albulena Haxhiu, zëvendëskryetaren e Kuvendit të...

11 mar 2022

Sot, gjykatësit e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) mbajtën takim nga distanca për Plenaren e Shtatë. Gjatë Plenares, Kryetarja i informoi gjykatësit për zhvillimet e...

02 shk 2022

Më 31 janar 2022, Komisionerja për të Drejtat e Njeriut e Këshillit të Evropës, Dunja Mijatovic, kreu një vizitë në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) dhe në Zyrën e...

Faqet