E.g., 25/04/2024
E.g., 25/04/2024
21 sht 2022

Më 21 tetor, Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) Ekaterina Trendafilova iu drejtua shoqërisë civile dhe gazetarëve në një aktivitet të Programit për Komunikim...

31 gsh 2022

Sot, gjykatësi Mihael Bolander i dorëzoi Kryetares Ekaterina Trendafilova dorëheqjen e tij si gjykatës në Regjistrin e Gjykatësve Ndërkombëtarë të Dhomave të Specializuara të...

15 kor 2022

Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) kanë kënaqësinë të shpallin konkursin e eseve për studentët e drejtësisë.

Të gjithë studentët e interesuar nga...

29 qer 2022

Meqenëse shumica e pjesëmarrësve, për shkak të periudhës së verës, preferojnë që të marrin pjesë në takimin me kryetaren e DHSK-së përmes platformës Zoom, veprimtaria për...

28 qer 2022

Raporti vjetor i Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) së bashku me raportin vjetor të Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS) është i disponueshëm në tri gjuhët zyrtare të Gjykatës: shqipe, serbishte dhe anglishte.

Pas dhënies së vendimit të sotëm në gjykimin kundër Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinaj, Prokurori i Specializuar, Xhek Smith, shprehu angazhimin e tij për të hetuar dhe ndjekur...

Faqet