E.g., 22/07/2024
E.g., 22/07/2024
24 mar 2023

Sot, gjykatësit e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) u mblodhën në plenaren e tetë. Gjatë plenares, gjykatësit miratuan një ndryshim në Kodin e Etikës Gjyqësore për Gjykatësit e Emëruar në...

21 shk 2023

Nga sot Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) janë të pranishme në Twitter. Ndiqni @Special Chambers për të marrë përditësime të rregullta mbi proceset gjyqësore, informacione bazë për gjykatën...

Më 21 shkurt 2023, në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) do të nisë gjykimi kundër z. Pjetër Shala. Deklaratat hyrëse janë planifikuar për 21 dhe 22 shkurt, duke filluar...

10 shk 2023

Më 21 shkurt 2023, nis gjykimi kundër Pjetër Shalës para Dhomave të Specializuara (DHSK). Deklaratat hyrëse janë planifikuar të vijojnë edhe më 22 shkurt....

Ushtruesi i Detyrës së Prokurorit të Specializuar Aleks Uaiting (Alex Whiting) mirëpriti aktgjykimin e sotëm në apelin e Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt dhe bëri të qartë se...

Paneli i Gjykatës së Apelit në çështjen gjyqësore Prokurori i Specializuar kundër Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt, i përbërë nga gjykatësit Mishelë Pikar, Kai Ambos dhe Nina...

Faqet